Купи сега

Од IB-CADDY Маркетот

Иднината на производството

Во 2014 година, Markforged го претстави во светот првиот и единствен принтер кој печати со композитни карбонски влакна. И покрај илјадници корисници, нашата мисија е непроменета: давање можност на секој дизајнер и инжинер да креира цврсти и сигурни делови во еден ден. Со помош на Markforged принтерот можете брзо да создавате делови од Oникс, континуирани карбонски влакна, нерѓосувачки челик или со било кој од 11-те други материјали. Без разлика дали ви се потребни делови кои што се издржливи, цврсти и лесни, секој наш материјал обезбедува уникатни способности.