Onyx Serija

Dobrodošli pri najboljšem, najbolj dostopnem namiznem 3D tiskalniku, namenjen izključno za tiskanje čudovitih črnih modelov iz karbona. Začnite z Onyx One in ustvarite modele za široko paleto aplikacij z uporabo našega Onyx materiala. Prestopite na Onyx Pro za impresivno moč dodajanja neprekinjenih steklenih vlaken za močne kompozitne dele.

Pixel
Onyx series

Tiskanje z Onyx filamentom

Edini 3D tiskalnik na trgu, zasnovan od tal navzgor – od strojne opreme, programske opreme pa do materialov – z edinstvenim materialom, ki vsebuje delce karbonskih vlaken - revolucionaren, z lepo končno površino, togostjo in temperaturno toleranco. Oblikovali smo ga, da preprosto deluje od prvega tiska naprej, da boste uživali ob njegovi uporabi.

Beneška maska

Čas tiska
   
8 ur in 10 minut
Natančnost
   
100 μm
Material
   
Onyx

ONYX ONE

Onyx One ima eno tiskalno glavo, namenjeno izključno za ustvarjanje delov z našim Onyx filamentom z delci karbonskih vlaken.

ONYX PRO

Onyx Pro, z drugo tiskalno glavo izključno za neprekinjena steklena vlakna, je vaša vstopnica za res močne in ojačane kompozitne kose, po katerih je Markforged poznan.

Nadgradite vaš Onyx One z neprekinjenimi steklenimi vlakni

Ko potrebujete močnejše dele, nadgradite svoj Onyx One na Onyx Pro s sposobnostjo dodajanja neprekinjenih vlaken. Ta hiter korak zgodi se na vašem namizju in omogoči tiskanje kosov s kar 5x močjo samega Onyxa.

Turbo Print (BETA)

Turbo Print je še ena novost za Markforged Onyx stranke, dostopna s pomočjo naše programske opreme Eiger. Z združitvijo inovacij dovajanja materiala in programske opreme, Turbo Print omogoča, da izdelamo modele veliko hitreje, brez izgube gladkosti končne površine in kakovosti tiska.

2x

Povprečna hitrost
Izboljšana

   

100 mikronov

Višina sloja

Eiger/vključena programska oprema

Pri 3D tisku je programska oprema tako pomembna, kot tehnologija, ki jo tiskalnik uporablja. Eiger program je napreden in hkrati enostaven za uporabo kar v brskalniku, da lahko uvozimo risbe in jih razrežemo za tiskanje visoke trdnosti.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE


PRODUKT
Onyx One
Onyx Pro
Prostornina tiska
320mm x 132mm x 154mm
320mm x 132mm x 154mm
plastični materiali
Onyx
Onyx
vlakneni materiali
 
Steklena vlakna
natančnost po Z osi
100 mikronov
100 mikronov
Priloženo k tiskalniku
Onyx One tisklanik z dostopom do Eiger programske opreme v oblaku
800 cm3 Onyx materiala
Onyx One tisklanik z dostopom do Eiger programske opreme v oblaku
800 cm3 Onyx materiala
50 cm3 steklenih vlaken
Plošča za tisk

Oglejte si, kaj lahko ustvarite z najbolj naprednim sistemom 3D tiskanja na voljo.